Vinterra
Home Onze Wijnen Per streek Mousserende Aperitieven Verpakkingen Glazen Winkelmand PromotiesNieuws en Tips Inlichtingen Links Contact Glas
Bovenrij 53/1
2200 Herentals
T 014 21 65 78Webdesign: WIZZ
Links

 

Chât. Simon Cuvée exceptionel

Samenstelling: Wijn gemaakt van 90% Sémillon, 8% Sauvignon en 2% Muscadelle.

Algemeen: Sinds 1814 heeft de familie Dufour wijnstokken verbouwd en Barsac-Sauternes geproduceerd op de unieke bodem van Château Simon. Vandaag werken de drie generaties van de familie Dufour, onder hen hooggekwalificeerde ingenieurs en wijn oenologen, samen aan het domein en combineren hun talenten om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. Hun constante zorg voor kwaliteit staat hen toe om wijnen te verkrijgen die zeer gewaardeerd door zowel door Franse als buitenlandse cliënten.
Deze wijn wordt enkel gemaakt wanneer het een uitzonderlijk goed jaar is. Enkel de overrijpe druiven worden dan geselecteerd om deze zoete wijn te maken. De wijn heeft 12 maanden gerijpt op eiken houten vaten.

  • Kleur: De wijn heeft een schitterende gouden kleur.
  • Geur: In de neus krijgen we elegante en expressieve aroma’s van exotisch en gedroogd fruit, perzik, abrikoos, citrus en vanille.
  • Smaak: In de mond heeft deze wijn een zeer mondvullende body met de nodige molligheid met daarnaast toch een klein zuurtje en een licht houten afdronk.

 

Land Frankrijk
Domein Dufour
Regio Sauternes
Kleur Wit
Jaar 2001
Inhoud 0.75 l
Prijs € 28,64

 

Lijn
Nieuwsbrief
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief !
E-mail
 
Onze winkel is gesloten tot 5 april.
Bestellingen kunnen online, via email of via gsm 0477 605 404 of 0485 40 84 69

 

Vinterra